Beveiliging

AE&S is een VEB erkende beveiligingsinstallateur met meer dan 20 jaar ervaring in het beveiligen van woon en bedrijfspanden. Om verschillende redenen is er behoeften aan beveiligingsproducten in onze directe woon-of werkomgeving wat vraagt om vakkundig en klantgerichte oplossingen.

Een inbraakalarm is voor elk pand een individueel systeem gericht op de indeling van het pand. Om uw pand optimaal te beveiligingen zullen wij dan ook altijd een opname doen volgens de richtlijnen van het VEB zodat het systeem voldoet aan de eventuele eisen van een verzekeringsmaatschappij.

Ook voor camerabeveiliging bent u bij AE&S aan het juiste adres en bieden wij diverse systemen voor een beter en volledig zicht in en om uw pand. Onze systemen bieden de mogelijkheid om alle beelden op te slaan op een HD-recorder of live mee te kijken via een app op uw smartphone of via een webportal op uw pc.

Door een toegangscontrolesysteem toe te passen is uw pand optimaal beveiligd en heeft u de volledige regie over de toegang tot uw pand. De toegangscontrolesystemen zijn als “stand alone” of
met een software pakket uit te voeren. Het "stand alone" systeem is bijvoorbeeld op een hoofdentree van een appartementencomplex toe te passen en om bijvoorbeeld uw bedrijf toegankelijk te maken en per gewenste ruimte een werknemer toegang te verstrekken is het gebruik van een software pakket de oplossing.

Elke preventie tot inbraak begint met het juiste hang en sluitwerk voor uw pand en ook hierin kan AE&S u van dienst zijn. Deuren voorzien van de juiste sloten of cilinders met certificaat AE&S kan het voor u verzorgen van opname tot montage.

Sinds kort bied AE&S ook speciale beveiligingssystemen aan voor bouwplaatsen of tijdelijke objecten. Dit systeem noemen wij BOUWPROTECT en bied u de mogelijk om zowel inbraak als camerabeveiliging toe te passen.

Zoals u ziet biedt AE&S diverse mogelijkheden om uw pand te beveiligen en kunt u diverse systemen met elkaar laten werken voor optimale veiligheid.

BOUWPROTECT

Wij bieden u met ons BOUWPROTECT programma diverse mogelijkheden om uw bouwplaats te beveiligen.

Onze systemen zijn zo flexibel mogelijk ingericht om mee te groeien met de bouw van het object en om mee te verhuizen naar het volgende project.
 
Door een duidelijke presentatie op uw bouwplaats van onze aanwezigheid zal dat ook preventief werken “voorkomen is altijd beter dan genezen”.

Met onze camera-beveiligingssystemen bieden wij een breed assortiment aan camera’s en opname mogelijkheden en daarnaast de mogelijkheid om realtime mee te kijken naar u bouwplaats via een app of internetportal.

Ons inbraakbeveiligingssysteem heeft vele opties voor het beveiligen van uw waardevolle spullen op de bouwplaats.
Zo is het mogelijk om bij een melding via een app realtime mee te kijken welke zones er geactiveerd zijn zodat u alle informatie heeft voordat u eventueel ter plaatse gaat. Ook kunt u op afstand in en uitschakelen wat een extra ritje voorkomt als u niet zeker bent of u bij vertrek wel of niet heeft ingeschakeld.

Bekijk de BouwProtect folder

Adres

Provincialeweg 73 J
5503 HB Veldhoven 

Contact

Email: info@ae-s.nl
Telefoon +31 (0) 13 850 22 66