Over ons

Access Entrance & Security afgekort AE&S is een dynamisch bedrijf met veel ervaring
in toegang en beveiliging oplossingen.
AE&S onderscheidt zich door vakkundig en gespecialiseerd personeel met een oplossingsgerichte mentaliteit.
Een snel ontwikkelende maatschappij vraagt om specifieke maatregelen en oplossingen als het gaat om veiligheid en toegankelijkheid.

In het bedrijfsleven en in onze woonomgeving groeit de vraag naar hulpmiddelen voor het vergroten van het woon/werkcomfort.
Door het toepassen van deurautomatisering en deze te combineren met toegangscontrole en elektrische sloten wordt het wooncomfort verhoogt en geeft het oudere mensen of mensen met een lichamelijke/geestelijke handicap de mogelijkheid om langer zelfstandig te blijven functioneren.
In de diverse zorginstellingen en seniorenwooncomplexen zijn deze maatregelen terug te vinden.

Om de entree van uw bedrijf een milieuvriendelijke en tevens een professionele uitstraling te geven is een geautomatiseerde schuifdeur de oplossing. Vaak gecombineerd met een toegangscontrolesysteem waardoor uw sleutelplan up to date is en ook de tijdregistratie voor uw personeel kan worden bijgehouden.


Het gevoel van onveiligheid groeit door de aanhoudende criminaliteit.Met onze beveiligingsoplossingen kiest u voor uw veiligheid in en om uw bedrijf of woonomgeving.
Als het gaat om een gecertificeerde alarminstallatie, veiligheidssloten of om een camera - observatiesysteem in of buiten uw pand of een video-intercomsysteem bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, zorginstellingen, bedrijven, VVE’s en woningbouwverenigingen.
Goede en snelle service zijn samen met directe en korte communicatielijnen de uitgangspunten voor de relatie met onze klanten.
Door continu de nieuwe ontwikkelingen te volgen en ruime ervaring zijn wij in staat om complexe systemen en specifieke wensen van de klant te verwezenlijken en daardoor een maatwerk oplossing te bieden.
Alle verrichte werkzaamheden worden voorafgaand duidelijk met de opdrachtgever doorgesproken zodat alles voor beide partijen inzichtelijk is en worden de opdrachten professioneel uitgevoerd door vakkundig personeel.

Alle genoemde werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd en wij zijn voor onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken voor storingen of andere calamiteiten.
Adres

Provincialeweg 73 J
5503 HB Veldhoven 

Contact

Email: info@ae-s.nl
Telefoon +31 (0) 13 850 22 66